Sfeerbepaling evenementen | Party Rentals | Evenement ondersteuning | Evenement Coördinatie

Sfeerdiagnoses voor evenementen in België

Voor sfeerdiagnoses voor evenementen in België moet je bij De Decorkliniek zijn. Wij zorgen voor elk evenement voor de juiste sfeerbepaling.

Werkwijze sfeerdiagnoses voor evenementen

De Decorkliniek staat klaar voor iedereen die nood heeft aan sfeerbepaling voor evenementen. Heeft u een bepaalde richting voor uw evenement in gedachten maar weet u niet goed hoe aan de slag te gaan? Kom op consultatie bij De Decorkliniek. Wij overlopen en bespreken uw kwaaltjes en wensen en stellen de juiste diagnose.

Indien u wenst voorzien wij u met een aantal voorstellen voor de sfeerbepaling van uw evenement, aan de hand van 3D plannen en tekeningen. Nadat u uw keuze heeft gemaakt verzorgen wij de verder evenement planning.

Dit kan gaan van materiaal lijsten en budgetten tot de opzet en afbraak op de plaats van uw evenement. Hierbij voorzien wij ook steeds de nodige party rentals en het decor van uw evenement.

Party rentals

In ons Decor Hospitaal vind je een groot aanbod aan party rentals. Van tafels en stoelen, borden en bestek tot verlichting en tenten. Het kan allemaal. Ook voor kleine evenementen zoals barbecues, trouwfeesten en familiefeesten hebben wij het nodige materiaal in huis.Alle party rentals zijn volledig op maat van uw evenement en volgens uw budget.

 

Contacteer ons

0495 10 08 27
info@dedecorkliniek.be
Tervuursesteenweg 23
1981 Zemst
Neem contact met ons op