Sfeerbepaling evenementen | Party Rentals | Evenement ondersteuning | Evenement Coördinatie

Evenement coördinatie in België

Ook voor evenement coördinatie/ organisatie /creatie in België heeft De Decorkliniek de nodige ervaring in huis. Onze decordoctoren nemen een deel of de volledige planning van uw evenement in handen.

Zoekt u een partner voor de logistieke uitwerking of aankleding? Geen probleem. Wenst u beroep te doen op een decordokter die de volledige anatomie van uw evenement kan ontleden en leiden, dat kan!

De mogelijkheden zijn eindeloos. De Decorkliniek heeft expertise in het management en de coördinatie van evenementen in alle facetten. Van het plannen en budgetteren van uw evenement tot het samenstellen van de juiste crew. Ook de dag van uw evenement komen onze decordoktoren ter plaatse om uw evenement in goede banen te leiden.

Alle mogelijke evenement oplossingen gebeuren in samenspraak met u en al naargelang uw budget zorgen wij voor een oplossing op maat.

Rekwisieten

Bent u op zoek naar een gepersonaliseerd rekwisiet voor uw reclamecampagne of brand activation? In onze operatiekamer creëren wij geen monsters van Frankenstein, wel maken wij de zotste rekwisieten op maat van uw merk.

Deze rekwisieten worden volledig op maat van uw merk gemaakt, bespreek uw idee met De Decorkliniek en wij geven u een beeld van de mogelijkheden.

Ook voor theater en voorstellingen hebben wij een uitgebreid aanbod handprops, 3D objecten, decoratie,… Kom zeker eens een kijkje nemen in ons Decorkliniek!  (knop WEB RENTAL in het menu)

Contacteer ons

0495 10 08 27
info@dedecorkliniek.be
Tervuursesteenweg 23
1981 Zemst
Neem contact met ons op